Utilizarea acestui magazin virtual implica acceptarea acestor termeni si conditii de aceea se recomanda citirea cu atentie a acestora. WELDTECH OPERATIONS S.R.L isi asuma dreptul de a face modificari ale acestor prevederi, fara o notificare prealabila.

Acest magazin virtual este intretinut si administrat de WELDTECH OPERATIONS S.R.L Persoana fizica sau juridica care comanda si achizitioneaza produse prin intermediul site-ului www.labutoaie.com.ro, va fi denumita Client. Adresa web www.labutoaie.com.ro este proprietatea WELDTECH OPERATIONS S.R.L si va fi denumita in continuare labutoaie.com.ro. Fotografiile digitale, textele, datele tehnice, preturile si celelalte informatii care se gasesc pe site-ul labutoaie.com.ro, vor fi denumite in continuare continut.

 

SCOPUL

 

Termenii si conditiile generale de vanzare (in cele ce urmeaza TCGV) se vor aplica tuturor vanzarilor de bunuri si servicii de catre  WELDTECH OPERATIONS S.R.L.., prin intermediul magazinului virtual www.labutoaie.com.ro catre Cumparator si pot fi modificate numai cu acordul expres scris al ambelor parti.

 

In acest TCGV, urmatorii termeni vor insemna:

 

Cumparator: persoana, firma, companie sau alta entitate juridica care emite o Comanda.

Vanzator: societate comerciala WELDTECH OPERATIONS S.R.L., avand sediul in Str. Crinului 34, Pitesti, Arges

Bunuri si Servicii: orice proiect la cheie, echipament, material si/sau parte a acestora sau serviciu, inclusiv documentele si serviciile mentionate in Comanda sau privitoare in alt mod la acestea care urmeaza a fi furnizate de catre Vanzator Cumparatorului.

Comanda: un document electronic ce intervine ca forma de comunicare intre Vanzator si Cumparator prin care Vanzatorul este de acord sa livreze Bunurile si Serviciile si Cumparatorul este de acord sa primeasca aceste Bunuri si Servicii si sa faca plata acestora.

Contract: Comanda confirmata de catre Vanzator prin emiterea facturii fiscale. Incheierea contractului are loc in momentul emiterii facturii fiscale si nu la lansarea comenzii sau emiterea confirmarii de primire a acestei comenzi.

Drepturi de proprietate intelectuala (in cele ce urmeaza DPI): toate drepturile imateriale cum ar fi know-how, dreptul de autor si drepturi in natura de autor, drepturile de baza de date, drepturi de proiectare, drepturi de model, patente, marci inregistrate si inregistrari ale numelor de domenii pentru oricare din cele de mai sus.

Specificatii: toate specificatiile si/sau descrierile Bunurilor si Serviciilor asa cum sunt precizate in comanda.

 

DOCUMENTE CONTRACTUALE

 

Prin lansarea unei comenzi electronice sau telefonice pe site-ul http://www.labutoaie.com.ro, Cumparatorul este de acord cu forma de comunicare (telefonic sau e-mail) prin care Vanzatorul isi deruleaza operatiunile. Comanda va fi compusa din urmatoarele documente, in ordinea importantei:

 

Daca Vanzatorul confirma comanda, acest lucru va implica o acceptare completa a termenilor Comenzii. Acceptare comenzii de catre Vanzator se considera finalizata atunci cand exista o confirmare verbala (telefonica) sau electronica (e-mail) din partea Vanzatorului catre Cumparator, fara a necesita o confirmare de primire din partea acestuia. Vanzatorul nu considera in nici un moment o comanda neconfirmata ca avand valoarea unui Contract.

 

VALABILITATE

 

Prezentul Contract intra in vigoare la emiterea facturii de catre Vanzator. Informarea despre emiterea facturii se face telefonic sau electronic (e-mail). Termenii si conditiile generale de vanzare vor sta la baza Contractului astfel incheiat, in completarea acestora fiind Certificatul de Garantie emis de catre Vanzator sau un furnizor al acestuia.

 

EXTINDEREA OBLIGATIILOR VANZATORULUI

 

Vanzatorul isi va utiliza cunostintele sale profesionale si tehnice pentru a atinge rezultatul stipulat in Comanda si va livra Bunurile si Serviciile care indeplinesc cerintele, nevoile si specificatiile Cumparatorului;

 

Informatiile prezentate pe site-urile vanzatorului au caracter informativ si sunt documentate sau modificate de catre Vanzator conform fiselor/site-urilor de prezentare ale Producatorilor. De asemenea, din considerente legate de spatiu si coerenta structurii informatiei, descrierile produselor pot fi incomplete insa vanzatorul face eforturi de a prezenta informatiile cele mai relevante conform informatiilor primite de la Producatori, pentru ca produsul sa fie utilizat in parametrii pentru care a fost achizitionat;

 

Comunicarea cu magazinul - se poate face prin interactiunea cu acesta, postarea opiniilor vizavi de produse sau comunicarea prin adresele mentionate la rubrica contact. Vor fi excluse din site sau ignorate, pareri sau adresari ce contin injurii sau un limbaj neadecvat. Vanzatorul are libertatea de a gestiona informatiile primite, fara a fi nevoit sa aduca justificari pentru aceasta.

 

CESIONAREA SI SUBCONTRACTAREA

 

Vanzatorul poate cesiona si/sau sucontracta o terta parte pentru servicii ce tin de onorarea comenzii, cu informarea Cumparatorului, nefiind necesar acordul acestuia. Vanzatorul va fi intotdeauna responsabil fata de Cumparator pentru toate obligatiile contractuale.

 

RESPECTAREA LEGILOR SI STANDARDELOR

 

Vanzatorul va respecta toate legile, reglementarile si ordonantele aplicabile la realizarile sale contractuale, inclusiv fara limitare la fabricarea, asamblarea, manipularea, transportul, depozitarea, ambalarea sau livrarea Bunurilor si Serviciilor si aplicabile la sanatate, securitate, mediu.

 

DREPTURILE DE AUTORIntregul continut al site-ului este proprietatea WELDTECH OPERATIONS S.R.L., si este aparat de legile in vigoare pentru protectia drepturilor de autor. Folosirea fara acordul WELDTECH OPERATIONS S.R.L., a oricaror elemente enumerate mai sus, se pedepseste in conformitate cu legile in vigoare (administrativ, civil sau penal). Astfel, sunt interzise in mod expres: accesarea site-ului labutoaie.com.ro in scopul copierii continutului. Fotografiile si datele pot fi folosite numai cu acordul scris al WELDTECH OPERATIONS S.R.L..

 

SECURITATEA DATELOR PERSONALE SI A INFORMATIILOR

 

Datele personale introduse de catre cumparator vor fi folosite de WELDTECH OPERATIONS S.R.L., numai in scopul declarat al acestui site.

Informatiile din formularul de comanda sunt necesare pentru confirmarea comenzilor, livrarea produselor comandate, anuntarea promotiilor in curs etc., in niciun caz nefiind furnizate/vandute unei terte parti. WELDTECH OPERATIONS S.R.L., nu vinde, nu ofera, nu face schimb de adrese e-mail obtinute prin intermediul acestui site, nu divulga adresa dumneavoastra de e-mail altor persoane care acceseaza paginile acestui site, fara acordul dumneavoastra explicit.

 

DECLINAREA RESPONSABILITATII

 

Continutul site-ului labutoaie.com.ro a fost realizat cu mare atentie pentru introducerea corecta a datelor si respectarea acuratetii informatiilor. Totusi erorile nu sunt imposibile. De aceea, WELDTECH OPERATIONS S.R.L., nu isi asuma responsabilitatea pentru greselile de tiparire sau afisare, in ceea ce priveste preturi, caracteristici, imagini etc. In eventualitatea in care pretul produsului sau unele caracteristici ale acestuia, au fost gresit introduse in bazele noastre de date sau afisate gresit, iar livrarea nu s-a efectuat inca, WELDTECH OPERATIONS S.R.L. isi aloca dreptul de a anula livrarea respectivului produs si de a anunta clientul in cel mai scurt timp despre eroarea aparuta. De asemenea, imaginile produselor sunt prezentate pe site cu titlu de exemplu, iar produsele livrate pot diferi de imagini in orice mod, datorita modificarii caracteristicilor, design-ului, fara o notificare prealabila de catre producatori.

Valoarea maxima a obligatiilor WELDTECH OPERATIONS S.R.L. fata de orice client, in cazul nelivrarii sau livrarii necorespunzatoare, este valoarea sumelor incasate de WELDTECH OPERATIONS S.R.L. de la clientul respectiv. Clientul are obligatia sa verifice produsele in momentul primirii acestora. Dupa acceptarea prin semnatura a produselor de catre client, WELDTECH OPERATIONS S.R.L. nu i se mai poate cere returnarea banilor in nici un fel si deasemenea, nici returnarea produselor.

 

TERMENE DE LIVRARE

 

Termenul de livrare a produselor cumparate de pe site-ul labutoaie.com.ro, se incadreaza in intervalul de 1 pana la 8 zile lucratoare. In cazuri exceptionale WELDTECH OPERATIONS S.R.L. poate mari termenul de livrare.

 

TAXE SUPLIMENTARE

 

Functie de locatia clientului si valoarea comenzii, WELDTECH OPERATIONS S.R.L. poate percepe o taxa de transport din partea clientului. De asemenea, atunci cand este cazul, clientul trebuie sa plateasca taxa de ramburs serviciului de curierat folosit pentru livrarea produselor.

 

FRAUDA

 

Orice incercare de a accesa datele personale ale altui utilizator sau de a modifica continutul site-ului fiorino.ro sau de a afecta performantele serverului pe care ruleaza site-ul labutoaie.com.ro, va fi considerat o tentativa de fraudare a site-ului labutoaie.com.ro si va face obiectul unei plangeri penale la organele de politie, impotriva aceluia sau acelora care a(u) incercat acest fapt.

 

LITIGII

 

Orice litigiu aparut intre Clienti si WELDTECH OPERATIONS S.R.L. va fi rezolvat prin cale amiabila. In cazul in care nu s-a reusit stingerea conflictului pe cale amiabila, competenta revine instantelor de judecata romane.

Folosirea acestui site, implica acceptarea acestor termeni si conditii.

 

RETURNAREA PRODUSELOR


Conform ordonantei  130/ 2000, clientul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 10 zile lucratoare de la primirea produsului sau, in cazul prestarilor de servicii, de la incheierea contractului.

 

Legislatia in vigoare se aplica doar clientilor persoane fizice.

Returnarea produselor se face pe cheltuiala clientului, folosind serviciile de curierat rapid (Cargus Curier), in termen de 5 zile lucratoare de la notificarea trimisa catre  WELDTECH OPERATIONS S.R.L.
Dumneavoastra alegeti daca folositi valoarea returnata pentru a comanda alte produse sau daca doriti sa primiti banii inapoi.
Contravaloarea produselor comandate va fi returnata in termen de 30 de zile de la data notificarii, fara a include taxele de transport.

Intrucat Ordonanta 130/ 2000 nu specifica in mod concret daca consumatorul are dreptul sau nu de a utiliza produsul in acest timp,  WELDTECH OPERATIONS S.R.L. impune anumite reguli legate de acceptarea produselor la retur. In functie de starea produsului returnat,  WELDTECH OPERATIONS S.R.L. isi rezerva dreptul de a percepe anumite penalitati.

Pentru a putea returna un produs achizitionat de la  WELDTECH OPERATIONS S.R.L., produsul trebuie sa fie trimis in ambalajul original si insotit de toate accesoriile si documentele originale. Nu sunt acceptate pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobituri, zgarieturi, socuri etc sau numere seriale sterse sau modificate.

Puteti refuza primirea coletului in urmatoarele conditii:
• Livrare gresita – produsele livrate sunt altele decat cele comandate;
• Cantitatea produselor livrate difera de cantitatea comandata;
• Coletele/ produsele livrate sunt deteriorate.

Puteti solicita returnarea produselor in urmatoarele cazuri:

• Produsul comandat nu corespunde cu specificatiile de pe site.
• Produsul nu este functional - Dead on Arrival - solicitarea facandu-se in termen de 24 de ore de la receptia coletelor de catre client.

In oricare dintre cazurile de mai sus, coletul va putea fi returnat catre  WELDTECH OPERATIONS S.R.L, fara nici un cost suplimentar. Returnarea coletelor se face doar prin intermediul CargusCurier. Nu raspundem de coletele expediate prin alte modalitati.

Eventualele probleme cu privire la integritatea si/sau continutul coletului trebuie facute la momentul receptionarii lui. Orice reclamatii ulterioare cu privire la aceste aspecte nu vor putea fi luate in considerare.

 

FORTA MAJORA

 

Nici una din parti nu va fi raspunzatoare pentru neexecutarea obligatiilor sale contractuale, daca o astfel de neexecutare este datorata unui eveniment de forta majora. Forta majora este evenimentul imprevizibil, in afara controlului partilor si care nu poate fi evitat.

 

CONFIDENTIALITATEA DATELOR

Te rog sa parcurgi Politica de Confidentialitate cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal, care face parte din prezentul Document.


PRELUCRAREA DATELOR CU CARACTER PERSONAL


Te rog sa parcurgi ACORDUL cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal, care face parte din prezentul Document.


FOLOSIREA COOKIE-URILOR

Vezi Politica de Cookies, care face parte din prezentul Document.

 

LEGEA APLICABILA - JURISDICTIA

 

Prezentul contract este supus legii romane. Orice litigii nascute din interpretarea si executarea acestui contract se vor solutiona pe cale amiabila, iar in cazul in care nu se ajunge la un acord pe aceasta cale se va apela la instantele judecatoresti competente de la sediu Vanzatorului. Articolul 20 - PREVEDERI DIVERSE.

Daca una sau mai multe prevederi ale prezentelor TCGV sunt in conflict cu oricare cerinta legal aplicabila, numite prevederi nu vor fi aplicate si Partile de vor stradui impreuna sa convina asupra unor noi prevederi care sa respecte spiritul prevederilor initiale. Partile in contract vor fi considerate cantractanti independenti si nici uneia din parti nu i se acorda dreptul sau autoritatea de a asuma sau crea orice obligatie pe seama sau in dauna celeilalte.

Termenii si conditiile din acest contract inlocuiesc alte intelegeri anterioare scrise sau verbale, dintre Partile amintite, referitoare la subiectul prezentului Contract si nu pot fi modificate sau schimbate decat prin intelegere scrisa semnata de ambele parti.