Politica de confidentialitate

Conform cerintelor Legii nr. 677/2001pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cucaracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata sicompletata, WELDTECH OPERATIONS S.R.L. are obligatia de a administra in conditiide siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personalepe care ni le furnizati despre dumneavoastra.

 

Scopul colectarii datelor este:informarea utilizatorilor privind situatia contului de pe WELDTECH OPERATIONS S.R.L., informarea utilizatorilor/clientilor privind evolutiasi starea comenzilor, evaluarea produselor si serviciilor oferite,pentru reclama, marketing si publicitate, statistica.

 

Astfel, WELDTECH OPERATIONS S.R.L. poate notificautilizatorii privind ofertele curente prin newsletterul saptamanal,si poate trimite felicitari, cupoane cadou sau alte mesaje speciale.

 

WELDTECH OPERATIONS S.R.L. nu promoveaza SPAM-ul.Orice utilizator care a furnizat explicit adresa sa de email pesite-ul fiorino.ro poate opta pentru stergerea acesteia din bazanoastra de date.

 

Datele dumneavoastra cu caracterpersonal vor fi utilizate in scopul pentru care le-ati furnizat,pentru a administra, a sprijini si a evalua serviciile noastre si apreintampina incalcarea securitatii, a legii si a termenilor nostricontractuali.

 

De asemenea, WELDTECH OPERATIONS S.R.L. va furnizadatele dumneavoastra cu caracter personal altor companii cu care seafla in relatii de parteneriat, dar numai dupa ce ne-am asiguratprintr-un contract ca aceste informatii sunt pastrate in siguranta sica furnizarea acestor informatii personale se face conformlegislatiei in vigoare, dupa cum urmeaza: furnizori de servicii deservicii de marketing, telemarketing sau alte servicii, alte companiicu care putem dezvolta programe comune de ofertare pe piata aproduselor si serviciilor noastre, asiguratori.

 

Informatiile dumneavoastra cu caracterpersonal pot fi furnizate si catre Parchet, Politie, Instantelejudecatoresti si altor organe abilitate ale statului, in baza si inlimitele prevederilor legale si ca urmare a unor cereri expresformulate.

 

Conform Legii nr. 677/2001, beneficiatide dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nufi supus unei decizii individuale si dreptul de a va adresajustitiei. Totodata, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelorpersonale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor cuexceptia situatiilor prevazute de lege.